Välj en sida

Enkelt & förmånligt

Ett kort för alla dina köp

Mazdakortet gäller i hela världen, överallt där Visa accepteras. Så du kan handla bekymmersfritt och tryggt, vare sig du är hemma eller på resande fot.

4 månader räntefritt

Det är förmånligt att vara kund hos Mazda. Oavsett om du har gjort en service eller köpt tillbehör hos oss så får du alltid fyra månader räntefri delbetalning om du handlar för över 1.500 kr och betalar med ditt Mazdakort.
.

Poäng på allt du handlar

Mazdakortet ger dig poäng på alla dina köp i hela världen. Poäng som gör det billigare att serva bilen på en auktoriserad Mazda-verkstad – oavsett om du betalar för hjulskifte, tillbehör eller service.

Upp till 8 veckors räntefri kredit

På alla övriga inköp har du upp till 8 veckor räntefri kredit. Du kan betala i din egen takt eller allt på en gång.

Ingen årsavgift

Det kostar inget att skaffa Mazdakortet och du betalar inte någon årsavgift.

Försäkringar

Tanka-fel-försäkring

Tanka lugnt med Mazdakortet - tanka-fel-försäkring ingår!

Om du tankar fel drivmedel när du betalar med ditt Mazdakort får du ersättning för sanering och filterbyte.

Reseförsäkring

Med Mazdakortet så täcks både du och din familj (eller du och upp till 3 vänner) med allt från avbeställningsskydd och förseningar, till läkarvård och mediciner. Och mycket mer. Oavsett om du köpt en enkelresa eller tur och retur.

Förmåner & rabatter

Fler förmåner

Vi vill att du som är kund till Mazda Finans och har ett Mazdakort ska få fler bra förmåner – vi tar därför löpande fram skräddarsydda förmånliga erbjudanden.

Vid 4 mån räntefri delbetalning, eff. ränta 2,42%. Vid delbetalning lägst 5%/mån: månadsränta f.n. 1,56% (årsränta: 18,75%) och adm. avg. 25 kr per avi, eff. ränta 24,7% vid kredit på 20 000 kr (oktober 2023). Villkor »